logo

    Lloji i Produktit

    K-Beauty

    K-Beauty, ose Korean Beauty, është një term i përdorur për të përshkruar produktet dhe rutinat e kujdesit të lëkurës që vijnë nga Koreja e Jugut. Ky trend i bukurisë ka fituar një popularitet të madh në të gjithë botën, veçanërisht në Azinë Lindore, Azinë Juglindore, Azinë Jugore dhe botën perëndimore. K-Beauty fokusohet në promovimin e një lëkurë të shëndetshme dhe të hidratuar, duke u fokusuar në rëndësinë e një rutine të kujdesit të lëkurës së hollësishme.