logo

  ❤️ Zbritja Javore

  Kundër Yndyrës
  Shkëlqim dhe gjallëri të lëkurës
  Lëkurë të ndjeshme
  K-Beauty
  Maskë

  Lëkura juaj do të jetë e butë dhe elastike në disa minuta me këtë maskë, duke ju bërë të dukeni pa të meta. Ekstraktet e pasura të pemës së çajit ndihmojnë lëkurën e lëmuar që është me shkëlqim për shkak të yndyrës së tepërt.
  Pra, kjo është një maskë për të cilën betohemi absolutisht. Ky produkt është i testuar dermatologjikisht. Përmban një maskë për fytyrën për një përdorim.