logo
    Xhel

    Një xhel i lëngshëm dhe i lehtë që vepron duke formuar një këllëf mbrojtës në flokë. I jep formë kaçurrelave, duke i tërhequr ato.
    Ushqen thellësisht, duke dhënë butësi dhe ton shtesë, lejon që kaçurrelat të formohen sipas dëshirës, duke i tërhequr ato dhe duke rregulluar efektin e kërcitjes. Kaçurrelat janë të ridizajnuara, të disiplinuara, më të lehta dhe më të shndritshme. SEKRETI I BIOPOINTËS: Teknologjia Curly Elastic, teknologjia aktive e kaçurrelave e bazuar në Ceramides dhe Linseed, ushqen fibrën e flokëve në thellësi; mbron kaçurelat nga kërcitja. Të shikohen përbërësit në paketim.