logo

  ❤️ Zbritja Javore

  Shkëlqim dhe gjallëri flokëve
  Flokë normal
  Flokë të dëmtuar
  Flokë të thatë
  Flokë të thinjur
  Flokë të yndyrshëm
  Vaj

  Flokët janë një armë e vërtetë joshjeje dhe cilido qoftë modeli juaj i flokëve, gjithmonë keni nevojë për aksesorin e duhur! Magale.it ofron një gamë të gjerë aksesorësh flokësh për të rikrijuar modele flokësh të përjetshme dhe për të përshtatur veshjen tuaj me ngjyra dhe modele të ndezura.

  Në mesin e aksesorëve të përjetshëm të flokëve, Magale ofron pajisje dhe objekte thelbësore për parukierët dhe profesionistët e flokëve: grykë, kaçurrela, topuz, donuts, tela të poshtëm, kruajtëse flokësh, rrjeta flokësh dhe shumë më tepër.

  Magale.it ofron një gamë të gjerë pajisjesh elektrike flokësh me cilësi të lartë për një stil profesional të bërë në shtëpi, ashtu siç është bërë në parukeri! Drejtues, tharëse flokësh, hekura, aksesorë dhe prerëse profesionale flokësh: ju mund të zgjidhni nga shumë marka dhe shumë formate, për të gjitha nevojat tuaja.

  Për profesionistët në këtë sektor, Magale.it ka një gamë të gjerë pajisjesh parukerie për ju. Zbuloni katalogun e shampove, kondicionerëve, vajrave dhe maskave profesionale për flokë të thatë, të brishtë, pa volum, të lyer ose të yndyrshëm.

  Falë vajrave, kremrave, serumeve ose lëngjeve të flokëve që do të aplikohen para ose pas trajtimit, mund të arrini shkëlqimin që dëshironi dhe mbrojtjen nga nxehtësia.

  Katalogu i kujdesit të flokëve Magale.it përfshin vetëm produkte me cilësi të lartë për profesionistët e sektorit dhe për përdorim të përditshëm.