logo
  SPF - Mbrojtje nga dielli
  Sprej
  Lëkurë normale
  Lëkurë të kombinuar
  Lëkurë të ndjeshme
  Lëkurë të thatë
  Lëkurë të yndyrshme

  Eucerin Sun Spray Transparent Sensitive Protect SPF 50 ofron mbrojtje të shkëlqyer nga dielli dhe nuk lë mbetje të dukshme në lëkurë. Për llojet normale dhe të yndyrshme të lëkurës. Ideale për lëkurë me qime, ose për përdorim në lëkurën e kokës, me ose pa flokë.

  Ky krem ​​dielli i pastër me spërkatje ofron një mbrojtje të lartë ndaj diellit kundër dëmtimit të lëkurës të shkaktuar nga dielli:

  Një sistem filtri shumë efektiv, fotostabil, UVA/UVB me Tinosorb S që ofron mbrojtje të besueshme kundër djegieve nga dielli. BE-dhe Cosmetics Europe - Shoqata e Kujdesit Personal (më parë e quajtur Colipa) në përputhje me.
  Mbrojtja qelizore me Licochalcone A - një antioksidant i fuqishëm që mbron qelizat e lëkurës nga dëmtimet e shkaktuara nga radikalet e lira.
  Kjo formulë me spërkatje është 100% transparente, jo ngjitëse, jo e yndyrshme dhe e përthithur shpejt. Rezistent ndaj ujit.