logo
  Kundër akneve
  Shkëlqim dhe gjallëri të lëkurës
  SPF - Mbrojtje nga dielli
  Lëkurë normale
  Lëkurë të kombinuar
  Lëkurë të ndjeshme
  Lëkurë të thatë
  Lëkurë të yndyrshme
  Kremë

  Eucerin Sun Oil Control Gel-Cream Dry Touch SPF50+ është një krem ​​diellor i përditshëm i treguar posaçërisht për nevojat e lëkurës së yndyrshme dhe të prirur ndaj akneve. Ai jo vetëm që mbron nga dielli, por gjithashtu ndihmon në kontrollin e sebumit dhe redukton shkëlqimin e tepërt. Ka një kombinim unik të përbërësve. Me antioksidantë dhe filtra mbrojtës ndaj diellit, jo vetëm që siguron mbrojtje të lartë ndaj diellit kundër rrezeve UVA dhe UVB, por gjithashtu mbron lëkurën nga drita e dukshme dhe stresi oksidativ. Dhe, me L-Carnitine dhe mikrogrimca që thithin lipide, ndihmon në kontrollin e sebumit dhe zvogëlimin e shkëlqimit të tepërt. Me një teksturë xhel-krem, ai gjithashtu siguron një përfundim me prekje të thatë dhe është një bazë e shkëlqyer grimi.