logo

  ❤️ Zbritja Javore

  Hidratues
  SPF - Mbrojtje nga dielli
  Lëkurë normale
  Lëkurë të kombinuar
  Lëkurë të ndjeshme
  Lëkurë të thatë
  Lëkurë të yndyrshme
  BB Cream

  SKIN tint është një make-up hidratues që unifikon lëkurën falë mbulimit të lehtë deri mesatar. Në të njëjtën kohë, është i lehtë dhe i këndshëm për lëkurën. Make-up-i hidratues Ngjyrosja e lëkurës në thelb është një version i lehtë i make-up-it klasik që nuk bllokon poret.
  Është hidratues dhe përbërësit e tij vegan përfshijnë aloe vera dhe acidin hialuronik. Në varësi të rastit dhe disponimit tuaj aktual, mund ta rrisni mbulimin sa të dëshironi. Me SPF 30, ndihmon në mbrojtjen e lëkurës tuaj nga dielli.