logo

    Instan Fresh Breath është një sprej oral pa sheqer, pa alkool, me ekstrakt 100% natyral të mentes.Instan Fresh Breath ofron deri në 200 spërkatje freskie të pastër që do ta bëjnë frymën tuaj me aromë të këndshme.
    Me aftësinë për t'u përdorur deri në 200 herë, spërkatja e menteve do t'ju ndihmojë të keni një frymëmarrje të freskët gjatë gjithë orëve të ditës.
    Mjafton ta përdorni sa herë që e shihni të nevojshme dhe t'i jepni fund erës së keqe të gojës.