logo

    ❤️ Zbritja Javore

    Hidratues
    Locion

    Set Pupa Sweetlovers Chocolate Cookie losion për trup + xhel dushi, 200 ml Produkte pas dushit me tekstura ndijore dhe mbështjellëse.

    Aroma të ngrohta që përkëdhelin shqisa.