logo

  ❤️ Zbritja Javore

  Forcon rrënjët e flokëve
  Kundër rënies së flokëve
  Riparon flokët
  Flokë normal
  Flokë të dëmtuar
  Flokë të thatë
  Flokë të thinjur
  Flokë të yndyrshëm
  Kremë

  Një trajtim ekskluziv që ushqen dhe forcon thellësisht; parandalon dhe kundërvepron dëmtimin e flokëve. Flokët rifitojnë butësi, energji dhe kompaktësi. Një teknologji e avancuar e bazuar në proteinat e grurit me peshë të ulët molekulare, të cilat, falë madhësisë së tyre të vogël, depërtojnë thellë në fibrën e flokëve duke e forcuar atë nga brenda; Keratina e hidrolizuar me peshë molekulare mesatare që vepron në sipërfaqen e kutikulës duke dhënë substancë dhe trup.

  .