logo
  Hidratues
  Lëkurë normale
  Lëkurë të kombinuar
  Lëkurë të ndjeshme
  Lëkurë të thatë
  Lëkurë të yndyrshme
  Tonik

  Eucerin Dermatoclean Hyaluron Tonic 200ml është një tonik për pastrimin e të gjitha llojeve të lëkurës, duke përfshirë lëkurën e thatë dhe të ndjeshme. Ndihmon për ta lënë fytyrën pa papastërtitë që grumbullohen në shtresat më sipërfaqësore të fytyrës me kalimin e orëve.

  Pastron thellësisht dhe largon gjurmët e grimit që nuk janë hequr me qumështin pastrues pasi përmban një efekt kompleks pastrues me përbërës natyralë hidratues.