logo
  Kundër Alergjive
  SPF - Mbrojtje nga dielli
  Lëkurë normale
  Lëkurë të kombinuar
  Lëkurë të ndjeshme
  Lëkurë të thatë
  Lëkurë të yndyrshme
  Gel
  Kremë

  • Ndihmon në parandalimin e alergjisë në diell siç është erupsioni polimorfik në diell;
  • Mbrojtje anti-oksiduese*;
  • Mbrojtje mesatare UVA/UVB – spektër i gjerë i mbrojtjes dhe fotostabile
  • SUN krem-xhel për fytyrë dhe trup;
  • Mbrojtje nga alergjia në diell dhe dëmtimi në lëkurë i shkaktuar nga rrezet e diellit;
  • Pa parfum dhe emulgator ashtu që të zvogëlohet në minimum rreziku nga acarimi
  • Me teksturë të këndshme, formulim i payndyrshëm, jo i pa ngjitshëm që përthithet shpejtë nga lëkura, rezistent ndaj ujit.

  Inovacioni Eucerin te mbrojtja nga dielli:
  Mbrojtja antioksiduese *: Antioksiduesi AGR (Alfa-glukozilrutinë) & Vitamina E neutralizojnë radikalet e lira, shakatarët kryesor për zhvillimin e alergjisë në diell.

  Me studime klinike dhe dermatologjike është dëshmuar toleranca shumë e mirë te pacientët me alergji në diell siç është erupsioni polimorfik në diell.