logo

    ❤️ Zbritja Javore

    Hidratues
    Locion

    Produkte pas dushit me tekstura ndijore dhe mbështjellëse.Aroma të ngrohta që përkëdhelin shqisa.Kompleti përmban losionin e trupit që mbështjell lëkurën me një vello hidratimi, duke e lënë atë me aromë delikate.