logo

  ❤️ Zbritja Javore

  Lëkurë normale
  Lëkurë të kombinuar
  Kremë
  Kundër rrudhave

  PËRSHKRIMI
  Gjatë plakjes, sasia e acidit hialuronik në lëkurë bie gjë që shkakton formim të rrudhave dhe dukje të plakur. Kremi Eucerin Hyaluron Filler i mbushë madje edhe rrudhat më të thella për dukje më rinore.
  Ka SPF 15.

  Inovacioni:
  1. Acidi hialuronik me masë molekulare të lartë vepron aty ku gjenden rrudhat e holla – në shtresat e sipërme të lëkurës.
  2. Acidi hialuronik me masë molekulare 40x më të vogël, depërton me thellë në lëkurë dhe aty ku zhvillohen rrudhat më të thella.
  3. Saponina glicinë e stimulon sintezën e acidit hialuronik thellë në lëkurë, aty ku formohen rrudhat e thella.

  Mbrojtja SPF 15+UVA në mënyrë efikase e parandalon plakjen e parakohshme të lëkurës dhe thellimin edhe më të madh të rrudhave.

  Rezultati: I mbushë madje edhe rrudhat më të thella për dukje më rinore Me studime klinike dhe dermatologjike është dëshmuar toleranca dhe efikasiteti i mirë në lëkurë.

  ˟në krahasim me Acidin Hialuronik me masë molekulare të lartë të cilin poashtu e përmban