logo
  Hidratues
  Rigjenerues
  Lëkurë normale
  Lëkurë të kombinuar
  Lëkurë të ndjeshme
  Lëkurë të thatë
  Lëkurë të yndyrshme
  Gel

  Xhel pastrues freskues Eucerin DermatoClean:Heq make-up-in Ndihmon lëkurën të marrë frymë
  Është testuar dhe është vërtetuar se është në përputhje me lëkurën e ndjeshme Ai përmban një kombinim inovativ të përbërësve aktivë:

  Kompleksi APG: një kompleks pastrimi efektiv por tepër i butë. Gluko-glicerina: një aktiv hidratues me prejardhje nga natyra.
  Acidi hialuronik: kujdes i lëkurës aktiv me një kapacitet të lartë lidhës lagështie. Lëkura përgatitet më mirë për rigjenerim.
  Lëkura ndihet e pastër dhe e qetë dhe është dukshëm e butë dhe elastike.