logo

  ❤️ Zbritja Javore

  Hidratues
  Veti qetësuese
  Lëkurë normale
  Lëkurë të kombinuar
  Lëkurë të ndjeshme
  Lëkurë të thatë
  Lëkurë të yndyrshme
  Pastrues

  Qumështi pastrues Eucerin DermatoClean [Hyaluron] është një pastrues i butë por efektiv i fytyrës që heq papastërtitë dhe grimin pa e tharë lëkurën.

  Qumështi pastrues qetësues kombinon një kompleks shtesë të butë pastrimi me acidin hialuronik dhe përbërës të tjerë hidratues natyralë për të ndihmuar lëkurën të ruajë ekuilibrin e saj natyral të lagështisë. E lë lëkurën të pastër, të hidratuar dhe të butë.
  Qumështi pastrues Eucerin DermatoClean [Hyaluron] është pastrues ditor ideal për lëkurën e thatë, i provuar klinikisht dhe dermatologjikisht se është i përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme.